Mission

Inmiddels is het 7 jaar geleden dat Stichting ZeelandZoundZ vanuit het idee is opgericht, om de kloof tussen, meestal dure, commerciële media producties en jonge artiesten  zonder een groot budget te gaan sluiten.De definitie “jonge artiesten” heeft echter niet voornamelijk betrek op de leeftijd, maar meer op de (podium- 0f studio) – ervaring. In de loop der jaren hebben wij echter ons takenpakket flink uitgebreid om niet alleen muziekproducties, maar ook zeer professionele film- en videoproducties te gaan verzorgen. Voornaamste vaste opdrachtgevers komen inmiddels vanuit gemeentes en maatschappelijke organisaties met name voor voorlichtingsfilms en korte spotjes voor campagnes, denk hier bijvoorbeeld aan alcohol- en drugspreventie – ook in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld de politie. Bovendien zijn wij regelmatig te vinden tijdens evenementen met een maatschappelijk achtergrond, zoals wijkfeesten en evenementen voor jongeren.

Vanaf het begin hanteren wij ons beleid, dat wij mediaproducties voor iedereen toegankelijk willen maken,ongeacht  de financiële mogelijkheden (of zelfs ongeacht eventuele financiële on-mogelijkheden)

Bij ons is er geen sprake van een vaste tarief. Werkend met uitsluitend zeer toegewijde en deskundige vrijwilligers werken wij uitsluitend op basis van donaties en giften – in welke vorm dan ook. Uiteraard is het ook voor commerciële bedrijven mogelijk, van onze diensten gebruik te maken, waarbij wij in de meeste gevallen slechts een kleine vergoeding vragen welke vele malen minder is dan het uitbesteden van een media-opdracht aan een commercieel bedrijf.

Door de jarenlange ervaring en de roulatie van vrijwilligers met zeer uiteenlopende kwalificaties, kunnen wij momenteel nagenoeg elke soort opdracht op het gebied van audio-visualisatie verzorgen. Denk naast audio- en videoproducties ook aan grafische vormgeving (logos, illustraties…) en professionele websites en webshops. Inmiddels hebben wij de techniek en expertise in huis, om zelf textiel-bedrukking en belettering van voertuigen, etalages e.d. te kunnen verzorgen.