Gamen tegen MS

Zojuist kregen wij het volgende persbericht doorgestuurd, en het is het officieel. Niet alleen dat Zeeland ZoundZ de teamshirts sponsort – Ook zullen wij met onze ploeg op zaterdag, 24 februari aanwezig zijn in Aalst

Hier het persbericht van StarGamers

Met gepaste trots en heel veel enthousiasme wil ik ook hier eventjes vertellen dat onze actie om geld in te zamelen voor het MS-fonds officieel online is!

StarGamers, een multiplatform gaming magazine, houdt van 23 tot en met 25 februari een marathon streaming evenement om geld in te zamelen voor het Nationaal MS Fonds.

Vanaf 23 februari om 12.00 uur start het live streaming event waar er diverse populaire videogames worden gespeeld op diverse consoles. De gaming-stream wordt afgewisseld met challenges, interviews met bekende mensen en daarnaast worden er veilingen van game-gerelateerde artikelen gehouden waarvan de opbrengst naar het Nationaal MS Fonds gaat.

StarGamers krijgt bij de actie hulp van diverse gameuitgevers en technische ondersteuning van Zeeland Zoundz. De veilingen zullen lopen via de populaire Facebook pagina “Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d.”. De organisatie hoopt zodoende een fantastisch evenement neer te zetten om het goede doel te ondersteunen. Wie geen interesse heeft in de veiling maar wel een steentje wil bijdragen, kan doneren via de teampagina:

www.sterktegenms.nl/team/stargamers.

Boekenlegger op de permalink.